Posted on

Så gör du för att få en billig men snygg look

Billigt men snyggt?

Är du ute efter att skaffa dig en snygg look men att du inte vill betala så mycket pengar för det? Isåfall är du nog inte ensam. Det är ganska vanligt att man inte vill lägga så mycket pengar på sitt hår, speciellt när man har en begränsad inkomst och behöver prioritera andra viktigare saker som mat, hyra och liknande. Dock vill man heller inte gå runt som en levande kvast på huvudet, utan man vill ju ändå ha en snygg look. Vissa kanske till och med har ett jobb där man måste se ganska respektabel ut och har en viss klädkod. Hur som helst, hur gör man då för att få en snygg look som inte kostar så himla mycket? Jo, svaren får du nedan.

Toppa håret

En enkel lösning på många problem är att göra sig av med dem, rent generellt. Det gäller även ens hår, och framför allt ens toppar. Vissa personers toppar slits riktigt snabbt och det kan se ganska tråkigt och icke brytt ut om man har slitna toppar. Det är lätt att det ser ovårdat ut och lite trash-aktigt ut. Det gör en stor skillnad att klippa så man får fräscha toppar, så redan där har du en snabb och enkelt förbättring för att få en snygg look. Dessutom behöver du inte gå till en jätte flashig och dyr salong som exempelvis Björn Axén endast för att klippa topparna, utan du kan gå till en billigare ifall om du inte vill lägga ner så mycket tid på det. Att klippa toppar kan vara bland det enklaste att göra inom frisörvärlden, så det är inget man oftast behöver specialutbildning för eller sådant som finns på bland annat Björn Axén. Dit går man oftast om man behöver en bruduppsättning, har stora besvär med sitt hår eller en konstig hårtyp, ska klippa sig mycket, färga och framförallt när man ska färga till eller från en färg som är svår att uppnå eller försvinna. Man får även dit om man ska göra en svårare klippning.

För dig som vill ha festligare uppsättningar

Du kanske inte endast nöjer dig med ett rakt hår och endast fina toppar? Dock är det inte fy skam, men du kanske skulle vilja ha en lite mer festligare uppsättning eller frisyr, som inte kostar skjortan att göra. Isåfall kan vi rekommendera dig att köpa en locktång eller en plattång beroende på vad du har för hårtyp. Har du runt hår så räcker det oftast med en plattång för att få lockar, annars kan du köpa en locktång för det passar till både tjockt och tunt hår. Där kan du locka håret så du får en lite festligare look. Sedan kan vi rekommendera att du tar ditt hår från sidorna, vid ögonen ungefär, och drar bak och sätter upp i en bulle eller tofs bakom huvudet ovanför nacken. Är du duktig på fingrarna eller har någon annan som hjälper dig kan du även göra flätor som går bak och fäster ovanför nacken.

Privacy Policy